Logo Reclamehulp
Reclamehulp

Online marketing

Ook online zetten we je in het zonnetje!

Online marketing is de verzamelnaam voor alles wat je kunt doen om je bedrijf en je producten of diensten via het internet onder de aandacht van je doelgroepen te brengen. Laat er geen misverstand over bestaan: online marketing is een vák. En Reclamehulp heeft alle vakmensen in huis om jou te helpen om je online doelstellingen te behalen. Wil je aan de slag met online marketing? Dan is het belangrijk om eerst de bomen in het bos te onderscheiden.

 • Online marketing consultancy
 • Online marketing training
 • Google Analytics training
 • Google Adwords training
 • SEO training
 • Zoekmachine adverteren
 • Google Adwords opzetten
 • Google Adwords beheren
 • Display advertising
 • Zoekmachine optimalisatie
 • SEO copywriting

Twee zaken waar je écht niet onderuit kunt: SEA en SEO.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Dat is betaald adverteren binnen zoekmachines. Door slim online te adverteren kun je heel gericht op één bepaalde doelgroep bereiken. Dat kan op veel verschillende manieren.
Je kunt bijvoorbeeld adverteren op één bepaalde website, óf door middel van een advertentie binnen Google ervoor zorgen dat jouw site helemaal bovenaan komt te staan bij een bepaalde zoekopdracht. Wat je op welk moment het best kunt doen om je zuurverdiende advertentie-euro’s zo effectief mogelijk te besteden? Helaas, op die vraag kunnen we geen pasklaar antwoord geven. SEA is namelijk vak- en maatwerk. Altijd. En laat onze online experts wat dat betreft nu precies van de hoed én de rand weten…

Google Adwords

Wil je aan de slag met SEA? Dan is de kans vrij groot dat het advertentieprogramma van Google, Google Adwords, ‘part of the deal’ is. In de basis is Adwords een soort veilingsysteem, waarbij je veelal adverteert op zoekwoorden. Tikt een Google-gebruiker in de zoekbalk één van de door jou aangegeven zoekwoorden in? Plop! Daar staat jouw advertentie. Heerlijk bovenaan. Google doet dat natuurlijk niet gratis. Je betaalt voor elke klik op je advertentie.
De campagnekosten kun je van tevoren goed budgetteren.

Onze Adwords-gecertificeerde experts hebben bakken vol ervaring in het opzetten en beheren van Adwords-campagnes. Dit zijn belangrijke stappen als je ermee aan de slag wilt:

Zoekwoordanalyse

Op welke zoekwoorden vindt voor jou relevant verkeer plaats? Is dat genoeg? En past het binnen jouw budget?
De meest gebruikte zoekwoorden zijn ook verreweg het kostbaarst om mee te adverteren. Aan de ene kant is dat jammer, maar aan de andere kant biedt het slimme online experts ook mogelijkheden. Stukje vakwerk…

Opzetten campagne

Op basis van de zoekwoordanalyse en de keuzes voor relevant verkeer binnen jouw budget maken onze experts de opzet voor een effectieve Adwords-campagne.

Vinger aan de pols

Maandelijkse rapportage en beheer zijn een vast ingrediënt in elke effectieve SEA-campagne. Zo betaal je nooit teveel en haal je maximaal rendement op je investering. En dat is natuurlijk een fijne, geruststellende gedachte..

Vraag de GRATIS Quickscan aan

Wil jij weten waar je staat, als het over Google Adwords gaat? Vraag dan de GRATIS Reclamehulp Adwords Quickscan bij onze Kelly aan.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Dat is het verbeteren van een website door on- en off-page factoren aan te passen. Als dat je in de oren klinkt als Russisch met een Kaukasisch accent: bij SEO gaat het erom dat je site zo hoog mogelijk in de zoekmachineresultaten terechtkomt, zónder dat je daarvoor adverteert. Dat kun je bereiken door de techniek van je site te verbeteren, betere inhoud (in de vorm van teksten, foto’s en filmpjes) aan te bieden én door een autoriteit te worden. SEO is nooit een quick-win. Het kost tijd, moeite en blijvende aandacht om het voor de bakker te krijgen.

SEO uitbesteden?

Dat kan. Onze online experts hebben jarenlange ervaring in het reilen en zeilen van Google en weten wat ervoor nodig is om zo hoog mogelijk op hun pagina’s terecht te komen. Omdat Google de regels en manieren om dit te bereiken voortdurend aanpast, zorgen ze ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen ze je altijd het allerbeste advies geven en de beste begeleiding bieden. Volgens Google zelf bestaat het algoritme dat de Google-posities bepaalt uit meer dan tweehonderd factoren. Tweehonderd knopjes dus, waaraan je als expert moet kunnen draaien om tot een succesvol SEO-verhaal te komen. Ga er maar aan staan…

Elk SEO-verhaal start bij Reclamehulp met een zoekwoord- en concurrentieanalyse. Tijdens die analyse beantwoorden we vragen als:
Welke zoekwoorden gebruikt je doelgroep om je bedrijf/product/dienst te vinden? Hoeveel van deze zoekopdrachten vinden er binnen Google per maand plaats? Hoe sterk is de concurrentie op deze zoekwoorden?

De uitkomst van deze analyse? Een uitgestippelde SEO-strategie op basis van de antwoorden op de vragen, jouw budget én je online-strategie.

Je hebt een gratis antwoord gehad óf je wilt meteen aan de slag… Zo werkt dat!

Heeft onze Kelly je verder geholpen met haar antwoord op je vraag? Of heb je geen vragen, maar wil je meteen aan de slag met je online marketing? Dan kan Reclamehulp je op verschillende manieren verder helpen. Hieronder kun je zien wat het best bij jou past.

Smaak 1

Bedankt voor de tips. Vanaf hier kan ik prima zelf verder.

1

Heb je wel gevoel voor online marketing en wil je het vanaf hier graag zelf oppakken? Met de tips van Reclamehulp onder de arm ben jij zelf prima in staat om zelf je SEA-campagne te bedenken, te ontwikkelen, te produceren, uit te rollen en – waar en wanneer nodig – bij te sturen. Kent SEO voor jou ook geen geheimen? Top! Als je in de toekomst een andere reclamevraag hebt, waarmee we je op weg kunnen helpen… Je weet ons te vinden.

Smaak 2

Kan Reclamehulp mij een beetje verder op weg helpen?

2

Heb je wel gevoel voor online marketing, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Behaal je het liefst snel resultaat met je acties? En vind je het niet erg om een bedrag per ‘klik’ te betalen? Dan is SEA dus helemaal jouw ding. Een steuntje in je rug om de juiste richting bepalen is dan vast wel welkom… Geen probleem. We helpen je graag verder met onze Adwords Quickscan.

Smaak 3

Ik ben geen online marketing expert. Kan Reclamehulp me leren om het zelf te doen?

3

Je staat graag helemaal zelf aan het roer, maar wilt dan ook wél weten waarover je het hebt… In dat geval biedt een cursus online marketing door één van onze experts uitkomst. En dat kan op verschillende manieren, want Reclamehulp biedt zowel spoedcursussen als advies op maat. We bieden al een groepscursus aan voor €175,00!

Smaak 4

Kan Reclamehulp mij alles uit handen nemen?

4

Je hebt er niet zoveel verstand van online marketing en al helemaal geen tijd om alles zelf te doen. Je wilt liever volledig worden ontzorgd. Reclamehulp neemt je graag alles uit handen. Voordat we voor je aan de slag gaan, komt één van onze online marketing experts bij je langs om al je wensen met je door te nemen. Dat gesprek is natuurlijk helemaal gratis. Na het gesprek krijg je een voorstel dat naadloos aansluit op je wensen.

Staat jouw smaak er niet bij? Neem dan contact op met onze Kelly, die helpt je graag verder!

Veel gestelde vragen

Hoe kom ik bovenaan in Google?

Dat kan op twee verschillende manieren:
1. Door Google Adwords in te zetten en te betalen per klik op jouw advertentie
2. Door het uitvoeren van SEO (zoekmachine optimalisatie), waardoor je een zo relevant mogelijke landingspagina creëert voor de zoekopdracht van jouw bezoeker. Wil je meer weten over hoe Reclamehulp je hierbij kan helpen? Vraag het aan onze Kelly.

Wat is zoekmachine marketing?

Als je site niet gevonden wordt op zoekwoorden die met jouw product of dienst te maken hebben, heb je een probleem. Door middel van zoekmachine marketing kun je ervoor zorgen dat je op die zoekwoorden wél wordt gevonden. Zoekmachine marketing is een verzamelnaam voor alles wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat jouw website bovenaan in Google komt. Onder zoekmachine marketing vallen SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine adverteren).

Wat is display advertising?

Dat is het maken van online reclame door het plaatsen van banners en tekstlinks op verschillende website die door jouw doelgroep worden bezocht. Display advertising is dus online een beetje te vergelijken met het plaatsen van een advertentie in een krant of een tijdschrift.

Wat is affiliate marketing?

Dat is een vorm van online marketing, waarbij adverteerders hun partners belonen voor de verkopen of leads die door toedoen van die partners zijn geleverd. Bijvoorbeeld door advertenties op hun website te plaatsen.

Wat is conversie optimalisatie?

Dat is een containerbegrip voor verschillende dingen die je kunt doen om het rendement van je website te verbeteren. Er zijn natuurlijk altijd mensen die je site bezoeken, maar verder geen actie ondernemen. En er zijn mensen die dat wél doen. Ze kopen je product, vragen een offerte aan, etc. In marketingtermen heb je het dan over conversie. Die hangt altijd samen met het doel dat je voor je website hebt gesteld. Een voorbeeld… Je website heeft als doel om zoveel mogelijk online verkopen te realiseren. Je hebt honderd bezoekers op je site gehad, waarvan er vijf iets hebben besteld. Dan is je conversie vijf procent. Dat rendement, die conversie, kun je optimaliseren.

Mis je het antwoord op jouw vraag?

Stel hem hier aan onze Kelly.

Vragen van andere ondernemers

 • Ik wil iets gaan doen metsocial media, maar ik weetniet zo goed hoe- en wat.

 • Hoe zorg ik ervoor datmensen mij als eerste vindenals ze een fotograaf zoeken?

 • Mijn online aanbiedingenworden niet gevonden,terwijl de prijzen super zijn.

  Daarom kies je voor

  online marketing door Reclamehulp

   

  • Altijd duidelijkheid vooraf.
  • Geen vervelende verrassingen achteraf.
  • Altijd een expert beschikbaar.
  • Persoonlijk contact
  • Adwords-gecertificeerde experts.
  • Gratis SEA Quickscan.
  • Alles onder één dak.

  Wil je aan de slag met online marketing?

  Neem dan nu contact met me op. Ik laat je beleven wat onze experts voor je kunnen betekenen!
  – Richard Zwarts (Jouw aanspreekpunt, namens onze 35 experts)

  Neem contact op

  Inspirerende online marketing volgens de Reclamehulp experts

  Arjan's favoriet Spotify

  Henk's favoriet CoolBlue