Logo Reclamehulp
Reclamehulp

Huisstijlpakket

Alles in één en meteen aan de slag. Handig!

Voor starters (maar ook voor als je een beetje klaar bent met je bestaande huisstijl) hebben we een superhandige huisstijlset samengesteld. Wil je geen lange ontwikkeltrajecten of hoge kosten, maar wél een professionele uitstraling van precies díe zaken die je nodig hebt om meteen los te kunnen? Kies dan voor het Reclamehulp huisstijlpakket.

 • Logo
 • Briefpapier
 • Envelop
 • Branding
 • Visitekaartje
 • Herkenbaarheid
 • Huisstijl
 • Belettering
 • Drukwerk

Het Reclamehulp huisstijlpakket

Met deze onderdelen kun jij straks direct aan de slag. Mag het iets meer of iets minder zijn? Geen probleem! We maken jouw oplossing gewoon op maat.

Logo

In verschillende bestandsformaten, zodat je het meteen voor van alles kunt gebruiken (ook voor al je socials, zoals Facebook, LinkedIn en Twitter).

Huisstijlelementen

Naast een logo bestaat een huisstijl uit losse elementen die worden gebruikt op bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier en je website. We leveren ze in verschillende bestandsformaten los aan.

Lettertype

Een vastgesteld lettertype voor al je communicatie. Dit lettertype sluit aan bij je logo. Om extra kosten voor het gebruik van lettertypen te voorkomen, maken wij gebruik van Google fonts. Dan weet je meteen zeker dat alles zowel on- als offline door te vertalen is en dat er geen verschillen optreden. Handig toch?

Drukwerk

We leveren brief- en vervolgpapier, visitekaartjes en standaard A5 enveloppen. Helemaal in jouw nieuwe huisstijl.

E-mailhandtekening

Die leveren we in HTML, mét een toepassingshandleiding. Geschikt voor alle e-mailcliënten én spamproof. Op vakantie of een nieuwe medewerker? Geen probleem! We geven ook aan hoe je zelf regels kunt toevoegen en verwijderen.

Word grids

Een digitaal Word-bestand in een print- en een e-mailversie. De opmaak in jouw juiste lettertype is hierin verwerkt, zodat alle documenten dezelfde uitstraling hebben. De e-mailversie is voorzien van je logo en de huisstijlelementen. Op de printversie laten we die weg. Wel zo handig als je op je nieuwe briefpapier gaat printen.

Je hebt een gratis antwoord gehad óf je wilt meteen aan de slag… Zo werkt dat!

Heeft onze Kelly je verder geholpen met haar antwoord op je vraag? Of heb je geen vragen, maar wil je je huisstijlpakket meteen bestellen? Dan kan Reclamehulp je op verschillende manieren verder helpen. Hieronder kun je kiezen welk pakket het best bij jou past.

Smaak 1

Ik heb geen behoefte aan drukwerk en kies voor het volledig digitale pakket

1

Pakket 1 bevat:
Logo, Huisstijlelementen, Lettertype, E-mailhandtekening, Word grids

Smaak 2

Ik doe eigenlijk alles digitaal, maar kan niet zonder mooie visitekaartjes.

2

Pakket 2 bevat:
Logo, Huisstijlelementen, Lettertype, E-mailhandtekening, Word grids, 500 standaard visitekaartjes

Smaak 3

Ik wil op alles voorbereid zijn en kies voor zowel digitaal als drukwerk.

3

Pakket 3 bevat:
Logo, Huisstijlelementen, Lettertype, E-mailhandtekening, Word grids, 500 standaard visitekaartjes, 500 vel briefpapier, 250 vel volgpapier, 500 enveloppen A5

Smaak 4

Ik ben verslaafd aan mijn printer en aan postzegels plakken. Digitaal is leuk, maar ik kan niet zonder een flinke dosis drukwerk.

4

Pakket 4 bevat:
Logo, Huisstijlelementen, Lettertype, E-mailhandtekening, Word grids, 1000 standaard visitekaartjes, 1000 vel briefpapier, 500 vel volgpapier, 1000 enveloppen A5.

Staat het pakket dat jij nodig hebt er niet bij? Neem dan contact op met onze Kelly. Zij helpt je graag verder

Veel gestelde vragen

Waarom is het verschil tussen het digitale en het drukwerkpakket zo klein?

Omdat jouw eigen uitstraling alle aandacht van onze experts verdient, kost het maken van jouw unieke logo in verhouding de meeste tijd: twee tot drie dagen. We geloven niet in copy/paste. De rest van het proces hebben we geautomatiseerd, dus dat kunnen we relatief snel doorlopen.

Wat is de levertijd van een huisstijlpakket?

Dat hangt ervan af of je kiest voor alleen het digitale pakket of het pakket waarbij ook drukwerk wordt geleverd. De ontwikkeltijd van een digitaal pakket is – van opdrachtverstrekking tot aanlevering – tien werkdagen. Bij een drukwerkpakket moet je vijf werkdagen daarbij optellen.

Produceert Reclamehulp al het drukwerk zelf?

Nee. We geloven in het principe van ‘schoenmaker blijf bij je leest’. Wij zijn reclame-experts. In het maken van drukwerk zijn anderen sneller, beter en goedkoper. Voor het realiseren van jouw drukwerk maken we gebruik van landelijke partijen, zoals drukwerkdeal.nl.

Kan ik mijn drukwerk ook zelf bestellen via drukwerkdeal.nl?

Natuurlijk kan dat! Je schiet er alleen niet zoveel mee op… Je bent namelijk geen cent goedkoper uit en het kost je alleen maar tijd. Wij bestellen al jouw drukwerk rechtstreeks bij drukwerkdeal.nl en we berekenen de kosten één op één aan je door. Wij verdienen er dus helemaal niets aan. Dat is honderd procent service. Omdat we het leuk vinden dat jij er blij van wordt.

Mijn pakket staat niet tussen vier genoemde keuzemogelijkheden. Wat nu?

Neem contact op met onze Linda. Zij kijkt dan samen met jou naar een pakket dat wél bij je past.

Hoe wordt mijn pakket geleverd?

Alle digitale bestanden ontvang je per e-mail. Voor zware bestanden krijg je van ons een WeTransfer-link, waarmee je je pakket zelf kunt downloaden. Drukwerk wordt door drukwerkdeal.nl afgeleverd op een door jou aan ons opgegeven adres.

Ik ben al mijn digitale bestanden kwijt. Wat nu?

Geen probleem. Wij bewaren back-ups van alle huisstijlpakketten. Een e-mailtje sturen is genoeg. We sturen het hele pakket graag nog een keer naar je toe!

Hoe kan het dat Reclamehulp zoveel unieke huisstijlen kan ontwerpen?

Dat is simpel. Reclamehulp is het grootste reclamebureau van Nederland voor de kleine ondernemers van Nederland. Wij werken met een groeiend netwerk van reclame-experts, van art directors en ontwerpers en copywriters tot webdesigners, strategen en online specialisten. We zijn dus nooit afhankelijk van één ontwerper, maar jij bent wel verzekerd van kwaliteit, want daarop selecteren we nogal streng. Kwaliteit boven alles!

Hoe verdient Reclamehulp zijn geld?

Reclamehulp brengt vraag en aanbod bij elkaar en ziet toe op een juiste afhandeling van de opdracht. Onder onze paraplu hebben inmiddels 35 experts hun krachten gebundeld. Voor jou als klant is het voordeel dat je voor alle expertises één aanspreekpunt hebt. Voor de Reclamehulpen betekent het dat ze zelf niet op opdrachten hoeven te jagen en dat ze worden ontzorgd in het proces van opdracht tot aflevering. Dat bespaart veel tijd. Experts zijn namelijk het allerliefst bezig met dat waarin ze goed zijn. Voor dat ontzorgen krijgt Reclamehulp een vaste fee van de experts over de gedraaide uren. Win/win/win dus.

Mis je het antwoord op jouw vraag?

Stel hem hier aan onze Kelly

Vragen van andere ondernemers

 • Kunnen jullie me helpen om mijnzelf getekende huisstijl mooidigitaal te maken?

 • De vlaggen voor de deur zijnversleten en mijn kaartjes zijn op.Kunnen jullie mij helpen?

 • Wij gaan over op digitaal,maar hoe kom ik aandigitale briefpapieren?

  Daarom kies je voor

  een Reclamehulp huisstijlpakket

  • Snelle levertijden.
  • Geen vervelende verrassingen.
  • Meteen ‘los’, zowel in drukwerk als digitaal.
  • Altijd een expert beschikbaar.
  • Persoonlijk contact.
  • Drukkosten worden één op één doorberekend.
  • Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijk tarief.
  • Levering aan huis.
  • Speciaal voor jou ontworpen.
  • Alles onder één dak.

  Wil jij ook zo’n handig huisstijlpakket?

  Laat het me meteen weten, dan laat ik je beleven wat onze experts voor je kunnen betekenen!
  – Richard Zwarts (Jouw aanspreekpunt, namens onze 35 experts)

  Neem contact op

  Gave huisstijlen volgens de Reclamehulp experts.

  Arjan's favoriet Happy Socks

  Linda's favoriet PinkPop