Logo Reclamehulp
Reclamehulp

Reclamehulp is er klaar voor

Wij zijn live… En daar zijn we best wel een beetje trots op!  Vanaf nu staan onze experts klaar om reclamevragen van alle kleine zelfstandigen in Nederland te beantwoorden. Deze ondernemers kunnen ál hun vragen stellen aan onze Linda, hun eerste aanspreekpunt. Een herkenbaar gezicht; dat vinden we belangrijk. Reclamehulp maakt het graag persoonlijk.

De vragen zelf kan Linda natuurlijk niet allemaal in haar eentje beantwoorden. Daarvoor heeft ze een hele verzameling experts pal achter zich staan. Reclamehulpen, zo noemen we die experts. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben een expert klaarstaan om die vragen te beantwoorden. Van social media specialisten en fotografen tot online marketing experts, communicatietijgers en gedreven vormgevers… En alles er tussenin! Specialisten die begrijpen waar kleine ondernemers mee worstelen, omdat ze zelf óók kleine ondernemers zijn.

In Reclamehulp bundelen deze ambachtslui hun krachten om andere ambachtslui te helpen. Zo kan iedereen zoveel mogelijk bezig zijn met wat ze het allerliefste doen: expert zijn! Wij zijn er klaar voor. Hopelijk jij ook.

Daag ons maar uit met je eerste vraag…